Product image
Product image

eSIM - Kina / 1-20 GB / 30 Ditë

€4.90

Kurse paratë e Roaming! Qëndro i lidhur me internet, kudo që shkon me kartën dixhitale eSIM (aktivizim në 60 sekonda)

Me eSIM të SuperSim, shijoni lidhjen me internetin në çdo aventurë dhe harroni faturat e shtrenjta të roaming pas kthimit tuaj.

Nëse keni konfirmuar që celulari juaj pranon eSim, zgjidhni paketën tuaj të preferuar në formën në vijim. Nëse nuk e keni kontrolluar, shikoni listën këtu.

--- Harroji tarifat e shtrenjta të Roaming. Porosit SuperSim dhe shijo destinacionet e tua të preferuara në Europë e përtej.

Porosit, Skano Barkodin, Shijo Internetin

Me SuperSim, mund të regjistrosh një numër ndërkombëtar të pajisur me paketë interneti, të cilin mund ta shfrytëzosh në vendin tënd të preferuar. Me SuperSim, nuk ke nevojë të llogarisësh çdo MB që shpenzon.

Show More